Pers

Plantarium mag zich verheugen op een brede belangstelling van nationale en internationale vakpers. Ruim 70 journalisten vertegenwoordigen bladen vanuit o.a. België, Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Oekraïne, Polen, Rusland, Spanje, Tsjechië en Zwitserland.  

Daarnaast zijn er ook altijd journalisten van Nederlandse consumenten- en lifestylebladen. Regelmatig worden er ook TV-opnames gemaakt voor diverse tuinprogramma’s.

In de perskamer is speciaal ruimte gereserveerd voor korte en bondige informatie van het deelnemend bedrijf en zijn product/dienst.

De perskamer wordt druk bezocht door de journalisten en dient als een plek om documentatie door te nemen en met elkaar van gedachten te wisselen.

Wilt u als journalist een uitnodiging ontvangen om de beurs te bezoeken, neem dan contact op met onze perswoordvoerder Sandra van Tol. Ook voor meer informatie over uw bezoek aan de beurs en andere communicatie onderwerpen in relatie tot Plantarium kunt u altijd contact opnemen met :

Sandra van Tol
BIZZ Communications
Telefoon 06 1507 3328
E-mail sandra@bizzcommunications.nl