YouTube kanaal Plantarium in de lucht

02-03-2017

Eerste verhaal vastgelegd

Het eerste verhaal rondom Plantarium 2017 is vastgelegd op film en staat vanaf vandaag live op het YouTube kanaal van Plantarium. Beursmanager Jos van Lint bijt het spits af met zijn groene inspiratie. “We constateren dat deelnemers op zoek zijn naar vernieuwing en dat bezoekers verrast willen worden. Als beurs moeten we daar op inspelen. Vandaar dat elementen als inspiratie en beleving aan de beurs worden toegevoegd. Ik vind het prachtig om daar over na te denken”, zegt van Lint in zijn video.

Wat is uw verhaal?

Deelnemers aan Plantarium worden, in het kader van het thema “Stories”, uitgedaagd om op een inspirerende en innovatieve manier hun verhaal te tonen. De eerste ritjes van de storytruck, die als extra service de deelnemers ondersteunt bij het bedenken en uitwerken van hun verhaal, zijn al geboekt.

YouTube

Uiteraard kunnen deelnemers ook zelf hun verhaal filmen in een Vlog. Alle verhalen, anekdotes, hoogtepunten, dieptepunten en andere leuke wetenswaardigheden rondom Plantarium zijn welkom. Vlogs kunnen gestuurd worden naar Donja Verbeij via donja@proba.info. Donja beheert het YouTube kanaal en plaatst filmpjes, na screening, op het kanaal. Via social media en andere communicatiekanalen wordt elk nieuw geplaatst filmpje onder de aandacht gebracht.

Deelnemen aan Plantarium

De 35e editie van Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. De inschrijftermijn loopt tot 1 april 2017, daarna op volgorde van binnenkomst, mits er nog plaats beschikbaar is.

Deel deze pagina: