Wonder Tree & City Gardening

28-06-2019

Fruithof, totaalleverancier van complete fruitconcepten, laat consumenten genieten van zelf gekweekt fruit uit eigen tuin. Met twee frisse nieuwe verkoopconcepten richt ze zich op nieuwe doelgroepen. Deze verkoopconcepten zijn in 2018 voor het eerst getoond.
De verkoopconcepten zijn verder ontwikkeld en worden tijdens Plantarium gepresenteerd.


Wonder Tree
Grootste trots is de, door eigenaar Wim Kersten ontwikkelde, fruitbomenlijn voor ‘Wonder Tree’. Dit innoverende assortiment bestaat uit compacte sterke bomen die door een nieuwe manier van kweken gegarandeerd een overvloed aan wonderlijk lekker fruit produceren.

Het innovatieve aan deze bomen is de manier van enten in combinatie met de speciale traag groeiende onderstammen. In tegenstelling tot reguliere fruitbomen heeft de Wonder Tree een langere onderstam van zo’n 60 cm tot aan de ent. Hierdoor wordt de sapstroom dusdanig geremd dat de boom bijna niet groeit en al zijn energie kan steken in het vormen van bloemknoppen en het geven van veel en lekker fruit. Door de lange onderstam met hoge ent ontstaat er tevens een boom met een stam die rechter is dan bij andere fruitbomen; iets wat door consumenten vaak visueel aantrekkelijker wordt gevonden.

Het assortiment omvat uitsluitend de allerbeste zelfbestuivende rassen appel, peer, pruim en kers. Snoeien is bijna niet nodig, waardoor een Wonder Tree bijzonder geschikt is voor alle consumenten en voor zowel grote als kleine tuinen.City Gardening
De presentatielijn ‘City Gardening’ bestaat uit patio- en zuilbomen, dwergfruit en diverse soorten compact blijvend kleinfruit. Bij fruitbomen en -planten wordt vaak gedacht dat deze alleen geschikt zijn voor een grote tuin. Om te benadrukken dat ze ook heel goed in een kleine tuin passen, heeft Fruithof een exclusieve City Gardening lijn ontwikkeld. De compacte planten uit de City Gardening collectie zijn allemaal makkelijk te onderhouden fruitbomen en fruitplanten die geschikt zijn voor de stadstuin, het terras en het balkon. De planten doen het prima in een pot en geven lekker én veel fruit. Natuurlijk staan ze ook prachtig in een pot op het terras in een grote tuin, en kunnen ze ook gewoon in de volle grond worden geplant.Presentatie
Voor de presentatie van deze concepten zijn drie unieke verkoopmodules ontwikkeld.
Deze verkoopmodules met storytelling zijn dé ideale manier om fruitplanten in een tuincentrum aan te bieden aan de consument. Door hun bijzondere vormgeving en unieke uitstraling trekken de concepten gegarandeerd de aandacht. De modules zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en zijn voorzien van kleurrijke en fruitige bebording.

Een originele en vernieuwende presentatie voor ieder tuincentrum!

Deel deze pagina: