Verkiezing “Het Beste Green Team Plantarium 2016” Nomineer nu uw medewerkers

10-06-2016

Vakkundige, gedreven medewerkers zijn medebepalend voor het succes van de onderneming. Plantarium organiseert de verkiezing “Het Beste Green Team” in 5 categorieën: Boomkwekerij, Tuincentrum, Handelsbedrijf, Hovenier/Groenvoorziener en Toeleverancier. Elke categorie kent een onderverdeling in kleine teams (tot 5 medewerkers) en grotere teams (meer dan 5 medewerkers). Zowel grote als kleine bedrijven kunnen dus deelnemen aan deze verkiezing.

Nominatie
Na invulling van het aanmeldformulier ontvangt de werkgever een beknopte vragenlijst. De antwoorden vormen de basis voor de proeve van bekwaamheid van de teams die op vrijdag 26 augustus op Plantarium plaats vindt. Per team mogen twee personen aan deze challenge deelnemen. Andere teamleden zijn van harte welkom om te komen aanmoedigen, maar dit is niet verplicht. De test bestaat uit een aantal opdrachten die op de beursvloer moeten worden uitgevoerd.

Het Beste Green Team Plantarium 2016
Een deskundige jury beoordeelt de uitvoering van de opdrachten en de motivatie van de werkgever. De prijsuitreiking vindt plaats op vrijdagmiddag 26 augustus op Plantarium.

Meer informatie over de verkiezing en het aanmeldformulier is te vinden opwww.plantarium.nl/greenteam. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Plantarium/BIZZ Communications, Helma van der Louw, telefoon 06 28454955, of emailhelma@bizzcommunications.nl. De sluitingsdatum voor inschrijven is 1 augustus 2016.

Plantarium wordt gehouden van 24 t/m 27 augustus 2016 in het Plantariumgebouw op het Internationaal Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Inschrijven voor de beurs is nog mogelijk via www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: