Verbinding Plantarium en GROEN-Direkt inspiratiebron

07-07-2015

Halteplaatsen
Komende vanaf de hoofdingang van Plantarium zijn er in hal 1 twee haltes. Bij halte 1 staat de retail en de levende tuin centraal. Op innovatieve wijze toont Romeo Sommers retail toepassingen waarbij 10 uitverkoren nieuwigheden een centrale rol spelen. Daarnaast wordt onder auspiciën van de VHG een levende tuin aangelegd waarbij duurzaamheid en het verder vergroenen van de leefomgeving worden toegelicht.

Bij halte 2 krijgt de bezoeker meer informatie over de nieuwigheden(keuring) en de Groene Stad. De KVBC gaat in op het belang van nieuwigheden en de keuringen. De Groene Stad onderstreept het belang van een groene werk- en leefomgeving.

In hal 2 staat de groothandel en de logistiek centraal. Op twee halteplaatsen worden deze twee schakels in de keten toegelicht. Bij halte 3 komt de groothandel aan het woord. GASA en SAP vertellen welke rol zij in de keten spelen. Het belang van goede logistiek en hoe je dit goed kunt organiseren komt bij halte 4 aan bod. Logistiek Centrum Boskoop verzorgt deze pitch.

Halte 5 en 6 bevinden zich in hal 3 bij GROEN-Direkt. Bij halte 5 wordt op een verrassende manier de impact van social media belicht. Halte 6 staat in het teken van pot-plant combinaties. Herfst- en wintertuinplanten worden gecombineerd met trendy tuinpotten. Van der Sar Import uit De Lier geeft invulling aan deze pitch.

Bij verschillende haltes worden ook pitches door standhouders verzorgd. Dit programma wordt nog verder uitgewerkt.

 “Groene Lijn”
De “Groene Lijn” bestaat uit zes achtpersoons elektrokarren die continu heen en weer rijden tussen halte 1 (hal 1) en halte 6 (hal 3). Om er daadwerkelijk een groene lijn van te maken wordt de rijbaan aangekleed met begeleidingsgroen. Deelnemers die hiervoor product willen aanleveren kunnen zich melden bij de Plantariumorganisatie via info@plantarium.nl.

Deel deze pagina: