Veiling van Boomkwekerij-, Tuinbouwmachines en -materialen

26-07-2017

Kijkdagen tijdens Plantarium

Tijdens Plantarium wordt er door Troostwijk Auctions een online inbreng veiling gehouden van tuinbouwmachines en -materialen. De kavels zijn voor een belangrijk deel afkomstig uit faillissementen en bedrijfsbeëindigingen.

De veiling wordt gehouden op de locatie waar voorheen Floralis Boskoop was gevestigd aan de Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude. Tijdens de openingstijden van Plantarium zijn er kijkdagen en kunnen de machines en materialen worden bekeken. De online veiling start op 15 augustus om 16:00 uur en sluit op 28 augustus om 19:00 uur.  

Aanbod
Het aanbod wat nu al is aangemeld bestaat onder andere uit transportkarren, elektrotrekkers, kantoormeubelen, labelprinters, verkooptafels. Ook materialen afkomstig van kwekerijen zoals plantenrekken, stokken, schermdoeken, transportbanden, sticker- en spuitmachines.

Machines inbrengen
Bij deze veiling is het voor bedrijven mogelijk om hun machines mee te laten veilen. Machines kunnen tot 8 augustus 2017 worden ingebracht via info@plantarium.nl.

Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie over de beurs of over deelname is te vinden op www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: