Varb presenteert vernieuwd dashboard op Plantarium 2019!

08-08-2019

Varb presenteert tijdens Plantarium 2019 het vernieuwde dashboard. Bovendien is er tijdens de beurs volop aandacht aan de vernieuwde koppelingen tussen Varb en de administratiepakketten Wintree Connect en GroenVision. Voor nieuwe deelnemers is er een mooie beursactie om lid te worden van Varb met korting.

Vernieuwd dashboard
Met het vernieuwde dashboard krijgen gebruikers van het platform in één oogopslag te zien wie zijn aanbod of vraag in Varb heeft geüpdatet. Daarnaast kunnen Varb deelnemers een aantal keer per jaar hun product op het dashboard presenteren. Extra aandacht is daarmee een extra verkoopkans!

Vernieuwde koppelingen
Met de vernieuwde koppelingen met de administratiepakketten Wintree Connect en GroenVision is het aanbod altijd volledig en actueel. Hiermee beschikt u altijd over de laatste plantnamen- en maten.

Word lid en ontvang 25% korting!
Vanaf Plantarium start Varb met een mooie beursactie. Word lid van Varb en bespaar 25% op een jaarabonnement! Wilt u eerst meer weten van Varb? Bezoek Varb dan op Plantarium in stand 117 en vraag een demo account aan op de website van Varb.

Plantarium
Van 21 t/m 23 augustus 2019 wordt Plantarium gehouden, een inspirerende vakbeurs voor de boomkwekerijsector. Bekijk online alle deelnemers die tijdens de beurs aanwezig zijn in de catalogus en plattegrond online. Plantarium en Varb zijn partners om groen kans op groei te geven.

Deel deze pagina: