Van Vliet New Plants presenteert twee nieuwe soorten

14-08-2019

Op Plantarium 2019 presenteert Van Vliet New Plants twee nieuwe soorten: Albizia julibrissin ‘Tropical Dream’ en Skimmia japonica ‘Perosa’! Als specialist in kwekersrechtelijk beschermde planten houdt Van Vliet New Plants zich voornamelijk bezig met de introductie, exploitatie, marketing en het beheer van kwekersrechtelijk beschermde planten.

Albizia julibrissin ‘Tropical Dream’

De Albizia julibrissin ‘Tropical Dream’ is als beste geselecteerd uit een groep zaailingen uit de hoger gelegen gebieden rond Seoul (Korea). De boom is daarom zonder bescherming goed winterhard. Na twee jaar komt de  boom al in bloei.Skimmia japonica ‘Perosa’
Deze bijzonder sterke vernieuwing in het Skimmia-assortiment van Van Vliet New Plants valt op door het contrast tussen de bloemen en het blad. Elk blad heeft een unieke kleur, variërend van allerlei kleuren lichtgroen tot bijna zilver! De bloemknoppen hebben een diep rode kleur en verschijnen al vanaf september aan de plant. Dit geeft een sterk contrast en stimuleert impulsaankopen van de consument.Daarnaast heeft Skimmia japonica ‘Perosa’ een sterk compacte plantopbouw. Hierdoor is ‘Perosa’ ook in de handel een goede aanwinst vanwege de logistieke mogelijkheden! Ook als tuinplant is 'Perosa' in de herfst en winter een prachtige blikvanger in de tuin. Skimmia japonica ‘Perosa’ is goed winterhard.

Skimmia japonica ‘Perosa’ is een selectie die zich kenmerkt door sterke eigenschappen zoals gezonde wortels, geen terugloop en donkerrode bloemknoppen.

Verkrijgbaar
De Skimmia japonica ‘Perosa’ is verkrijgbaar bij Skimmia Kwekerij T.C. van Eijk en Snepvangers Tuinplanten BV.

Skimmia Kwekerij T.C. van Eijk
Molenkolk 6
2771 WE Boskoop
Tel.: 06 21 11 04 55

Snepvangers Tuinplanten BV
Rimpelaar 25
5124 RB Molenschot
Tel.: 0161-433000

Wilt u de Skimmia japonica ‘Perosa’ (pbr) opnemen in uw assortiment? Of bent u op zoek naar meer informatie? Vraag naar de mogelijkheden!
info@newplants.nl
+31 (0)342 - 444 344

Deel deze pagina: