Van Son & Koot BV en Designstar Beste Stands Plantarium 2014

24-08-2014

De jury was lovend over de stand van Van Son en Koot: een stand met een geweldige kwaliteit en een zeer uitgebreid sortiment met opvallende details zoals de presentatie met mossen. Het bedrijf laat zien wat hij kan leveren en laat in zijn stand de seizoenen zien en verbindt ze met leuke toepassingen voor de consument. Naast het brede sortiment is opvallend het grote aantal nieuwigheden. Deze firma bewijst zich jaar op jaar met deze nieuwigheden. De stand is meerdere keren genomineerd geweest en behoort tot de top van de Nederlandse boomkwekerij. Vandaar dat je kunt zeggen dat zij terecht winnaar “beste stand Plantarium 2014” zijn, aldus de jury.

Toeleveranciers
Bij de toeleveranciers was de jury unaniem in haar oordeel. Een sprankelende, overzichtelijke stand die de boodschap dicht bij de klant brengt. Je wordt de stand ingetrokken door de vormgeving en de belichting. De standhouder heeft op ludieke wijze zijn boodschap op de wanden weten over te brengen. Je ziet in één oogopslag waarvoor het bedrijf staat.
De tweede prijs bij de toeleveranciers was voor Garden Girl uit Brussel. In de stand wordt veel aandacht besteed aan de presentatie met een harmonieus kleurgebruik. De derde plaats was voor Floramedia uit Westzaan. Deze stand blonk uit door de heldere en duidelijke boodschap.

Genomineerden beste stand Groene deelnemers
De andere genomineerde stands voor de Beste stand waren de Fruithof uit Kapelle en Griffioen Wassenaar BV uit Wassenaar. Over de stand van de Fruithof zie de jury het volgende: Het bedrijf heeft zich ontwikkeld naar de toekomst, heeft oog voor kwaliteit en presenteert leuke concepten in zijn stand. Bijzonder fraai zijn de mooie fruitstammen met fraaie kroon en prachtig fruit. De stand van Griffioen Wassenaar BV heeft volgens de jury een fantastische uitstraling met een heldere, duidelijk boodschap gericht op de consument met pakkende teksten.

Jurering
Dit jaar zijn alle stands op dezelfde criteria beoordeeld, namelijk productkwaliteit, presentatie en sortiment waarbij het criterium kwaliteit het zwaarst gewogen wordt. Elk criterium is door een andere jury beoordeeld. Door deze werkwijze worden de stands op een eerlijke en objectieve wijze beoordeeld en komen ook de kleinere standhouders in aanmerking voor een hoge beoordeling. In een eerste juryronde is een voorselectie gemaakt. Op basis van het totaal aantal punten zijn de beste 15 stands nogmaals door een over-all jury beoordeeld.

Plantarium 2014 wordt gehouden van 27-30 augustus 2014 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Kijk voor meer informatie op www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: