Toon Ebben opent Plantarium 2016

03-03-2016

De slogan van het internationaal opererende bedrijf “know-how to grow” verwijst naar 150 jaar kennis van kweken van bijzondere bomen en heesters in vorm, kleur en toepassing. Boomkwekerij Ebben ontving in januari jl. de Tuinbouw Ondernemersprijs 2016 in aanwezigheid van Hare Majesteit Koningin Maxima.

Vergroenen buitenruimte
Met de aanwezigheid van Ebben laat Plantarium zien alle aandacht te willen schenken aan het vergroenen van de buitenruimte. Een programma voor inrichters van het Openbaar Groen, landschapsarchitecten, groenvoorzieners maar ook bestuurders geeft mede aanzet dit doel te bereiken. Meerdere ondernemingen met (plant)materiaal voor het Openbaar Groen worden uitgenodigd deel te nemen. De activiteiten op Plantarium in dit kader zijn gericht op kennisoverdracht, de zorg voor de duurzaamheid van de leefomgeving en bodemverbetering.

De 34e editie van Plantarium wordt gehouden van 24 t/m 27 augustus 2016 in het Plantariumgebouw op het Internationaal Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Inschrijven voor de beurs is nog mogelijk. Bedrijven die zich voor 1 april a.s. via www.plantarium.nl aanmelden worden zeker geplaatst. Na 1 april is plaatsing op volgorde van inschrijving.

Deel deze pagina: