Technopark verwelkomt bezoekers Plantarium 2015

10-08-2015

Door de entreeruimte en de registratiebalie te verplaatsen naar het buitenterrein worden de bezoekers gelijk langs de techniek(items) geleid. De toeleveranciers voor de boomkwekerij op Plantarium 2015 laten hier hun leveringsprogramma zien. Op het terrein worden machines en benodigdheden opgesteld en gedemonstreerd. Denk hierbij aan onkruidbestrijding, vastzetsystemen, transportmiddelen en steekmachines. Daarnaast tonen leveranciers van meststoffen proefresultaten van gecoate meststoffen.

Machines
Horticoop laat een irrigatie unit zien en spuitapparatuur. Javo BV toont een potmachine met een zeer lange levensduur. Lommers Tuinbouwmachines komt met snoei- en steekapparatuur. Mercedes-Benz Alphen aan den Rijn toont de nieuwste bedrijfswagens. Verder zijn er diverse machines te zien, waaronder snoei – en schoffelmachines van Voets Tractoren en Werktuigen BV. Voor intern transport is er de kleine elektrische trekker van Metazet Formflex VK-PRO.

Gewasbescherming
Agrocultuur BV toont de LVS-kar van Agricult, die gemakkelijk en veilig onkruid bestrijden tussen en in de rij mogelijk maakt. Van Mantis ULV is de Quad met ULV spuitscherm te zien. DLV Plant presenteert het model QMS® boomteelt, het waarschuwingssysteem voor ziekten en plagen en optimale spuitmoment.

Teeltmateriaal
Floor van Schaik toont teeltrekken, een teelttafel en rekken voor heftrucktransport. Haifa North West Europe laat proefresultaten zien van gecoate meststoffen. Verder is de FotoCCcar te zien en een presentatietafel van Wevab BV. HK Tuin en Potgrond toont een big bale breker en verschillende soorten grond. Het tijdschrift De Tuin in vier seizoenen presenteert zich, samen met SBPI, een natuurvriendelijk product dat insecten en schimmels bestrijdt en tegelijkertijd als bladvoeding dient.

De 33e editie van Plantarium wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus 2015 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: