Sterk deelnemersveld vormt Plantarium 2018

13-04-2018

De komende editie van Plantarium heeft een sterk deelnemersveld. Voor veel bedrijven is de nieuwe opzet van Plantarium aanleiding om deel te nemen, soms na jaren van afwezigheid.

Zo vormt van Son & Koot, evenals op IPM, een stevig cluster met de Fruithof, Gebr. van der Salm en Waterplantenkwekerij Moerings. “Drie dagen puur business is wat we willen” zegt Jim Koot. Ook het ‘straatje’ van weleer is terug met Hoogeveen Plants, F.N. Kempen, Salixkwekerij Bontekoe, Dick Blom Boomkwekerijen en B.D. Rijnbeek Boomkwekerijen.

Unieke kans voor presentatie concept
Arie Bouman Tuinplanten pakt uit met een nieuw rozen concept. “Plantarium biedt ons een unieke kans dit nieuwe concept compleet met een nieuw verkoop display en POS materiaal te presenteren aan een breed internationaal publiek” volgens Dennis van Willegen van Arie Bouman Tuinplanten.

Nieuwe straat
Een nieuwe straat ontstaat met Plantipp, Concept Plants, Gebr. Alkemade, Handelskwekerij G. Hoogenraad en D.J. Hendriksen & Zn. “Wij gaan vooral met elkaar nieuwe introducties tonen en hoe die in de markt worden gezet” aldus Diantha Slingerland van Plantipp.

Van oudsher
De bekende grote stands van CNB New Plants, Florensis, Dümmen Orange, Quality Green Plants, Cammeraat Potcultuur en Griffioen Wassenaar zijn weer van de partij. Bert Griffioen: “Wij leveren voor de internationale markt, die ontmoeten we op Plantarium”.
Bijzonder gewaardeerd zijn de deelnemers van het eerste uur die ook aanwezig zijn: Nolina Kwekerijen, T. Wezelenburg Handelskwekerij, Rijnbeek en Zn, Ergon Kwekerij, Van den Dool en de eerder genoemde Handelskwekerij G. Hoogenraad vormen het hart van Plantarium.

Kwekersplein
Plantarium biedt de mogelijkheid om met een basisstand deel te nemen. Onder andere J. Straathof BV, De Buurte Kwekerijen, L.M. van Nierop, W.S. Venema en Jos Frijns en Zn. maken daar gebruik van. “Het gaat ons om pure productpresentatie zonder poespas. We zijn blij met deze mogelijkheid” zegt Marinus Schuurbiers van De Buurte Kwekerijen.

Plantarium 2018 wordt gehouden van 22 t/m 24 augustus 2018 aan de Denemarkenlaan 9, te bereiken via de vertrouwde parkeerplaats op het Greenpark Boskoop. Deelname is nog steeds mogelijk. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. Inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst, mits er nog plaats beschikbaar is.

Deel deze pagina: