Rhodohypoxis in het zonnetje op Plantarium

26-06-2019

Green Fits All: bij Plantariumdeelnemer Hogendoorn Holland is het aanbod 24/7 te bekijken en te bestellen via de website. Dit jaar wordt tijdens Plantarium de rijkbloeiende Rhodohypoxis in het zonnetje gezet.

Hogendoorn Holland is al 40 jaar 'excellent in young plants'. Het assortiment bestaat uit zes hoofdgroepen (te weten: grassen, heesters, kruiden, varens, vaste planten en waterplanten), waarvan de producten beschikbaar zijn in drie maten: geworteld stek, landplanten en 9 cm-potten.

Dynamisch platform
Hogendoornholland.com is een dynamisch platform, dat zich flexibel aanpast aan het aanbod. Het is altijd up-to-date omdat de nieuw beschikbare soorten met actuele prijzen direct online worden gezet. Met de website profiteer je van gemak, overzicht, zoekfuncties en 100% toegankelijkheid.

Extra aandacht
De nadruk van het assortiment ligt op vaste planten en siergrassen. Maar dit jaar geeft Hogendoorn extra aandacht aan Rhodohypoxis. 'Het is een uniek rijkbloeiend product dat uitstekend geschikt is voor mailorder- en tuincentrumverkoop. Met een korte teelt van 10 weken en de in het oog springende kleuren (van wit tot donker roze) heeft deze plant alles in zich om verliefd op te worden.'Welkom bij Plantarium
Tijdens Plantarium kan je in de stand van Hogendoorn verschillende nieuwe Rhodohypoxis soorten bewonderen. Wil je nu al meer weten? Kijk dan hier.

Deel deze pagina: