Rabobank official partner Plantarium 2016

02-12-2015

De overeenkomst werd op 26 november 2015 ondertekend door Dennis Kooren, directeur bedrijven Rabobank Groene Hart Noord, Hans Telkamp, commercieel directeur Rabobank Gouwestreek en Jan Willem Griep, voorzitter van de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij.  

Meerwaarde
De Plantarium organisatie is zeer verheugd met deze hernieuwde start. Het partnership biedt beide partijen de mogelijkheid gebruik te maken van elkaars expertise en de beurs nog meer waarde te geven voor haar deelnemers en bezoekers.

Voor de beide Rabobanken is Plantarium een platform bij uitstek voor het ontmoeten en verbinden van ondernemers, branchegenoten, diverse sectoren en (lokale) overheden. Zij hebben de intentie uitgesproken om zich actief in te zetten bij de invulling van verschillende (themagerichte) activiteiten die plaatsvinden tijdens de beurs.

Plantarium
De 34e editie van Plantarium wordt gehouden van 24 t/m 27 augustus 2016 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. De inschrijving is opengesteld vanaf 1 december.

Deel deze pagina: