Proef de Kerstsfeer op Plantarium 2017

06-07-2017

Kersttrends 2017 presentatie in House of Inspiration Christmas

Met nog krap twee maanden te gaan wordt de invulling van de vijf Houses of Inspiration op Plantarium 2017 steeds concreter. Deelnemers en toeleveranciers slaan de handen ineen en tekenen voor de invulling ervan. Het House of Inspiration Christmas 2017 vertelt het verhaal van de Kersttrends 2017.

Het ontwerp van het House of Inspiration Christmas is gebaseerd op the circle of life. Het centrum van the circle of life bevindt zich in het midden van de ruimte. The circle of life staat door middel van decoratiedoek in verbinding met de vier hoeken van het House of Inspiration. Elke hoek heeft zijn eigen thema, passend bij een bepaalde doelgroep/levenscyclus. Iedere doelgroep krijgt z’n eigen presentatie die is gebaseerd op een sfeer/verkooppresentatie, en toepasbaar is voor tuincentra. Per thema is de vormgeving, het kleur-, en materiaalgebruik op elkaar afgestemd waardoor er één geheel ontstaat.

Het House of Inspiration Christmas is tot stand gekomen door samenwerking van acht bedrijven: Hulst Tuinplanten, Green Team Holland, Amigo Plant, Hoogeveen Plants, Moerings Skimmia, VB Kerstbomen, Kébol en Dymak. Het ontwerp is gemaakt door Judith de Frankrijker.

Nog vier in ontwikkeling
De invulling van de andere vier Houses of Inspiration is nog in volle gang. Met namen als The Magical Experience en Urban Gardening zijn de verwachtingen hooggespannen.

Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie over de beurs of over deelname is te vinden op www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: