Plantarium, elke dag andere doelgroep in de schijnwerpers

10-07-2015

Doelgroep activiteiten
Plantarium wordt gehouden van woensdag 26 augustus tot en met zaterdag 29 augustus. Vakbezoekers zijn op alle dagen van harte welkom. Al heeft elke beursdag wel een bepaalde focus. Zo staat de woensdag in het teken van de groothandel.
Op donderdag houden de tuincentraketens speciale bijeenkomsten op Plantarium. Beginnend ’s morgens vroeg voor openingstijd van de beurs. Daarna gaan de tuincentra medewerkers gericht de beursvloer op om daar kennis en inspiratie op te doen.
Op vrijdag staat het openbaar groen in de schijnwerpers. Op deze dag organiseert gemeente Alphen aan den Rijn in samenwerking met de VHG een themabijeenkomst ‘Nut van Groen’ voor wethouders en hoofden groenvoorziening van de G32. Egbert Roozen, directeur VHG, vertelt over De Levende Tuin en aansluitend worden de deelnemers middels experttours in contact gebracht met de standhouders. Ook de hoveniers worden voor deze dag uitgenodigd om te komen.

Consumentenpanel
De zaterdag is traditiegetrouw de consumenten dag, naast de vakbezoeker is de consument op deze dag van harte welkom. Dit jaar wordt op de zaterdag een consumentenpanel georganiseerd. De consument wordt naar hun mening gevraagd over een bepaald product of concept dat op Plantarium voor het eerst wordt gepresenteerd. Onder andere de inzendingen voor de persprijs, maar ook andere opvallende concepten/producten komen hiervoor in aanmerking. Leuk voor de consument omdat zij hun mening mogen geven en nuttig voor de inzender van het concept/product.

De 33e editie van Plantarium wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus 2015 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: