Plantarium 2015: Focus op verkoop

01-12-2014

Plantarium is dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij en wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus 2015. Door haar actieve PR-beleid genereert de beurs publiciteit in vakbladen in gemiddeld 17 landen. Voor de komende editie van Plantarium worden, door een gericht uitnodigingsbeleid, 20.000 vakbezoekers uit circa 40 landen verwacht.

Plantarium heeft méér pijlen op haar boog
Ook dit jaar werkt Plantarium aan vernieuwingen om de beurs voor bezoekers én standhouders nog aantrekkelijker te maken. Op en rond het Food Plaza staan eetbare planten in relatie tot gezonde voeding centraal. De stekbedrijven en veredelaars tonen in en om het Breeders Plaza hun sortiment.

De buitenruimte staat ter beschikking voor demonstraties door de techniekdeelnemers en de retail krijgt een prominente plaats op de Plantarium Promenade.

Topper van Plantarium is en blijft de nieuwighedenkeuring. Elk jaar zien circa 100 nieuwigheden het licht op Plantarium en ook die inzendingen worden op de Plantarium Promenade getoond.

Inschrijven
De 33e editie van Plantarium wordt gehouden van 26 t/m 29 augustus 2015 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. Vanaf 1 december is de inschrijving opengesteld. Naast 70% aan vaste deelnemers verwelkomt Plantarium graag in totaal 300 bedrijven uit binnen- en buitenland.

Deel deze pagina: