Plantarium 2014: Verbinden

27-11-2013

Plantarium is dé internationale vakbeurs voor de boomkwekerij. Deelname uit 15 verschillende landen en vakbezoek uit 48 landen onderstrepen dit internationale karakter en maken Plantarium tot dé groothandelsmarkt van boomkwekerijproducten in Europa.

Inspireren
In navolging van de afgelopen editie biedt het Plantarium Tuin Theater in een inspirerende omgeving een podium aan stylisten.  De door deelnemers aangeboden planten en hardwaren worden op een creatieve manier door de stylisten verwerkt in arrangementen. 
De internationale vakbezoeker wordt getrakteerd op noviteiten zoals tientallen introducties van nieuwe planten en de laatste ontwikkelingen op het gebied van techniek.

Plantarium is business
Op Plantarium wordt nog steeds handel gedreven. Afgelopen jaar werd bij 36% van de deelnemers orders geplaatst, terwijl 81% aangaf nieuwe contacten op te doen. En bijna iedereen spreekt haar of zijn klanten (93%)! (Bron: enquête 2013).

Plantarium als start van het najaar.
De plantenverkoop in het najaar is toe aan een flinke boost. Plantenkwekers, leveranciers en tuincentra slaan de handen ineen om het najaar weer tot een belangrijke verkoopperiode voor planten te maken. Plantarium beschouwt dit als haar missie en inspireert standhouders en bezoekers om de najaarsverkoop een positieve impuls te geven.

De inschrijftermijn voor Plantarium 2014 is vanaf heden opengesteld. Naast 70% aan vaste deelnemers verwelkomt Plantarium graag in totaal 300 bedrijven uit binnen- en buitenland.
Het bestuur beseft dat kwekers/ondernemers nu in lastige tijden verkeren. Daarom is besloten de prijzen gelijk te houden aan vorig jaar en de gebruikelijke index achterwege te laten

De 32e editie van Plantarium wordt gehouden van 27 - 30 augustus 2014 in het Plantarium gebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden op www.plantarium.nl. 

Deel deze pagina: