Plant'n'Relax Bio Tube en Clematis 'Maria Sklodowka Curie' PBR winnen Persprijs Plantarium 2014

27-08-2014

Over het concept Plant‘n‘Relax® Bio Tube zei de jury dat het een origineel en praktisch concept is. Consument vriendelijk, handig en trendy. Erg geschikt voor online verkoop.
De jury was lovend over de Clematis ‘Maria Sklodowska Curie’ PBR. Met name de aantrekkelijke, altijd dubbele, witte bloemen. De plant is door de grote pot en het plantenrek klaar voor gebruik en uitstekend toe te passen op het terras of balkon. De Plantarium persprijs werd uitgereikt door de voorzitter van de jury, mevrouw Ester Nunziata van Il Floricultore uit Italië.

Tweede en derde plaats
In de categorie Tuinplanten werden zeven inzendingen door de jury beoordeeld. De tweede plaats was voor Echinacea Fatal Attraction van F.N. Kempen uit Mijdrecht en de derde plaats voor Clematis 'Zoprika' (PRINCESS KATE) van J. van Zoest BV uit Boskoop. Bij de concepten waren dertien inzendingen. Eucalyptus ‘Azura’® en Vaccinium ‘Red Candy’® beiden van Van Son & Koot BV uit Kaatsheuvel werden respectievelijk tweede en derde.

In de jury voor de persprijs waren ruim 25 journalisten vertegenwoordigd uit de landen:
Denemarken, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Nederland, Oekraïne, Polen, Roemenië, Rusland, Spanje, Tsjechië, Zweden en Zwitsterland.

Plantarium 2014 wordt gehouden van 27-30 augustus 2014 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website: www.plantarium.nl. 

Deel deze pagina: