Nieuwste ontwikkelingen en innovaties op Technopark Plantarium

26-07-2017Negen toeleveranciers tonen hun nieuwste ontwikkelingen en innovaties op het gebied van (teelt)techniek buiten op het Technopark. Bezoekers lopen over het Technopark naar de hoofdingang en nemen dan gelijk kennis van alle ontwikkelingen en technische innovaties die de standhouders te bieden hebben.

De locatie van het Technopark is zoals andere jaren op het parkeerterrein voor de Plantariumhal. Alle bezoekers lopen bij aankomst over het park. Uiteraard is het Technopark ook vanaf de beurs te bereiken. Op het terrein worden diverse machines, voertuigen en benodigdheden opgesteld en gedemonstreerd.

Voertuigen en machines
Mechanisatiebedrijf Gebr. Ezendam staat met sterke elektrisch aangedreven voertuigen van Frisian Motors en als primeur tonen ze hun noviteit de Modulair Elektrisch RVS kar die speciaal voor de boomkwekerij is ontworpen. Van Der Linden Groep showt de Isuzu D-Max bedrijfswagens. Voets Tractoren en Werktuigen toont diverse machines en tractors. Lommers Tuinbouwmachines BV komt met snoei-steek-zwenkarm machines en kroonmaaiers.

Teelt
HK Tuin- en Potgrond staat met een serie mengsels van potgrond en tuinaarde in combinatie met Kooter Transport die zorg draagt voor levering op elke denkbare plek. Delphy geeft uitleg over het QMS systeem inclusief de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van monitoring en infectiedruk van ziekten en plagen en Floor van Schaik toont diverse teeltrekken zoals de Tree&stamRack met lage en halfstammen en de V-feetRack groot met bomen.

Verkoop
Wevab bv maakt een mooie opstelling met de A6 supreme tafel en presentatiemiddelen uit hun assortiment.

Deel deze pagina: