Nieuw event ”Garden Trials and Trade” van 12 t/m 14 juni 2018

16-01-2018

Van oudsher is Plantarium hét podium voor nieuwe introducties. Het tijdsgebonden karakter “eind augustus” beperkt echter de mogelijkheden om een breed assortiment ter keuring aan te bieden. In samenspraak met de KVBC streeft de Stichting Vakbeurs naar meerdere keuringsmomenten in het jaar tijdens beurzen. In juni 2018 wordt een tweede moment geboden tijdens de eerste editie van Garden Trials and Trade. Dit nieuwe event laat zich omschrijven als hét event waarop de successen van veredelen, innovatie én het beschikbare retail assortiment van houtige gewassen en vaste planten wordt gepresenteerd.

Garden Trials and Trade biedt alle internationale branche professionals de unieke kans om deze noviteiten, midden in het tuinseizoen, in volle “bloei” te bewonderen en haar producenten te ontmoeten ter voorbereiding op het nieuwe teelt- en verkoopseizoen. Reeds 48 deelnemers aan Plantarium hebben interesse getoond.

Het event is een initiatief van Greenport Business Center en Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij en wordt gehouden in het Plantariumgebouw van 12 t/m 14 juni a.s., gelijktijdig met de FlowerTrials. Voor meer informatie onze website.

Deel deze pagina: