Inspiratietuinen Plantarium 2017

07-06-2017

Niet de zoveelste standaardtuin op de zoveelste beurs maar tuinen met betekenis en waarover wordt nagepraat. Met andere woorden: tuinen die een verhaal vertellen!

Er is voor gekozen om de inspiratietuinen te koppelen aan ofwel te maken voor een inspirerend persoon. Een tuin die bij hem of haar past en zo dus het verhaal van die persoon vertelt. Er zijn acht mensen gekozen, voor iedereen bekend, herkenbaar en aansprekend. Ze spreken tot de verbeelding en bieden inspiratie bij ons allemaal.

Deze mensen zijn heel divers in karakter en verdiensten, maar altijd inspirerend. Het gaat om mensen uit de schilder- en tekenkunst, politiek, sport, muziek en literatuur. Er is zelfs een fictief karakter bij.

In komende nieuwsbrieven worden enkele inspiratietuinen beschreven aan de hand van informatie vanuit de ontwerpgroep bestaande uit Jans Bos (Jans Bos Tuinontwerp & Advies), Peter van Dam (Rivius Ontwerpburo voor de groene buitenruimte), Angela Warmerdam (Ontwerpstudio Angela's Tuinen) en Peter Zaal (Green in the Dirt).

Deel deze pagina: