Groeien met Plantarium & Varb

09-07-2019

Groeien met Plantarium & Varb

Plantarium en Varb slaan samen de handen ineen om bedrijven de mogelijkheid te bieden hun netwerk te vergroten en hun handel te bevorderen. Plantarium als fysieke vakbeurs, Varb als online platform voor al het buitengroen.

Waar Plantarium een inspirerende omgeving biedt voor kwekers, handelaren en andere beursbezoekers om elkaar te treffen, is Varb online hét platform voor buitengroen. Op Varb ontmoeten (handels)kwekers en handelaren elkaar dagelijks om producten aan te bieden of te kopen. Kortom een logische keuze voor beide organisaties om deze samenwerking aan te gaan.Varb

Varb hét platform voor buitengroen, waar 800 (handels)kwekers en handelaren elkaar dagelijks treffen om producten aan te bieden of te kopen. Varb groeit dagelijks in het aantal aangesloten bedrijven en daarmee groeit het ook het assortiment en de hoeveelheid aanbod op Varb.

Varb is aanwezig op Plantarium 2019, standnummer 117.

Plantarium
Van 21 t/m 23 augustus 2019 wordt Plantarium gehouden, een inspirerende vakbeurs voor de boomkwekerijsector. Bekijk online alle deelnemers die tijdens de beurs aanwezig zijn in de catalogus en plattegrond online.

Deel deze pagina: