Green Fits All: samenwerken om groen kans op groei te geven

31-07-2019

Green Fits All: samenwerken om groen kans op groei te geven. Varb, werkt als partner van Plantarium, met de beurs samen om groen kans op groei te geven en samen de wereld een stukje groener te maken.

Een groene leefomgeving is voor mens en dier essentieel. Groen speelt daarbij een belangrijke rol. Samen met Plantarium zet Varb zich in om ondernemers in het groen bij elkaar te brengen en de handel in groen te bevorderen. Plantarium doet dit als fysieke vakbeurs, Varb als het grootste handelsplatform waar kwekers en kopers elkaar 24/7 kunnen ontmoeten.

Groei met Varb
Varb is dé verbindende factor voor bedrijven in buitengroen. Daarom groeit Varb dagelijks in het aantal aangesloten bedrijven, diversiteit van de aangeboden producten en actualiteit van het aanbod. Met koppelingen met administratiepakketten zorgt Varb voor een snellere en eenvoudigere manier van werken. Niet alleen laanbomen, bos- en haagplantsoen, heesters en andere Boomkwekerijgewassen zijn op Varb te vinden, maar ook vaste planten en bloembollen. Diversiteit van het aanbod zorgt voor diversiteit in de tuin.Meer weten over Varb? Bezoek Varb tijdens Plantarium, standnummer 117.

Plantarium
Van 21 t/m 23 augustus 2019 wordt Plantarium gehouden, een inspirerende vakbeurs voor de boomkwekerijsector. Bekijk online alle deelnemers die tijdens de beurs aanwezig zijn in de catalogus en plattegrond online.

Deel deze pagina: