F.N. Kempen BV en Duif International Beste Stands Plantarium 2017

23-08-2017

De stand van Duif International uit Aalsmeer is uitgeroepen als Beste Stand bij de Toeleveranciers. Bij de groene deelnemers ging deze prijs naar F.N. Kempen BV uit Mijdrecht.

De stand van F.N. Kempen heeft op alle drie de criteria de maximale score gehaald en wordt op de voet gevolgd door maar liefst zes stands die slechts 1 punt minder scoorden. Uit deze zes genomineerden heeft de overall jury na nog een extra juryronde de nummer twee en drie gekozen.

Groene deelnemers
De winnende stand van F.N. Kempen sluit mooi aan bij de stand van Hoogeveen Plants BV uit Hazerswoude-Dorp, die tweede is geworden. De stands hebben een uitzonderlijk goede presentatie en versterken elkaar. Het eigentijds sortiment is op creatieve wijze gepresenteerd. Elk product is voorzien van een etiket met daarop een “story”. Doorslaggevende factor voor de winnaar is het sortiment dat net wat breder is.

Derde is T. Wezelenburg Handelskwekerijen BV uit Boskoop geworden. Deze stand valt op door de onderscheidende manier waarop het verhaal van T. Wezelenburg Handelskwekerijen BV wordt gecommuniceerd. In de huidige, snelle maatschappij met veel vooruitgang laat deze stand zien waar de roots liggen en wat het bedrijf sinds jaar en dag doet waarbij de nadruk op het vakmanschap ligt.

Toeleveranciers
Tot winnaar bij de toeleveranciers is uitgeroepen Duif International uit Aalsmeer, een importeur en groothandel van tuin- en woondecoratie. De jury beschrijft deze stand als een artistiek hoogstandje. Een complete pot-plant combinatie en een creatieve verwerking van het product. De tweede plaats is voor Jongkind B.V. eveneens uit Aalsmeer. Jongkind BV is een leverancier van substraten. De stand is innovatief en duurzaam vormgegeven met aandacht voor details. De complete boodschap wordt helder gecommuniceerd. Tot slot is de derde plaats voor Designstar uit Boskoop. Een open, duidelijke stand met een heldere en eenduidige boodschap. Designstar houdt zich bezig met marketingconcepten.

Jurering
De KVBC heeft evenals voorgaande jaren de jurering van de groene stands en de stands van de toeleveranciers verzorgd. Alle groene stands zijn beoordeeld op drie criteria: productkwaliteit, presentatie en sortiment. Waarbij het criterium kwaliteit het zwaarst weegt. Elk criterium is door een andere jury beoordeeld en een overall jury kiest uit de hoogst scorende deelnemers de uiteindelijke top 3 en winnaar. De stands van de toeleveranciers zijn beoordeeld op de volgende criteria: totale presenatie, welke boodschap straalt de stand uit en is er een eyecatcher die de aandacht trekt? Bij alle stands is ook gekeken naar de aansluiting bij het beursthema “Stories’.

De 35e editie van Plantarium wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: