Create Your Own Garden aanwinst voor consument én tuincentra

06-06-2019

Het blijft lastig: welke planten passen goed bij elkaar in de tuin? Koetsier Vaste Planten speelt hier handig op in met het concept ‘Create Your Own Garden’. Het concept geeft consumenten inspiratie om gemakkelijk zelf een mooie border of plantenbak te maken met vaste planten die goed bij elkaar passen. Dit concept geeft niet alleen consumenten inspiratie, maar biedt ook een unieke presentatie en mooie aanvulling op het vaste planten assortiment bij tuincentra.

Koetsier Vaste Planten is al generaties lang een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van vaste planten. Met het concept Create Your Own Garden biedt Koetsier Vaste Planten inspiratie in tuincentra, waar het assortiment vaak al heel uitgebreid is. Door middel van kleurtafels kunnen consumenten in één oogopslag zien welke vaste planten er goed bij elkaar passen in de tuin via het Find & Match systeem. Tijdens Plantarium 2019 is Koetsier Vaste Planten aanwezig met een aantal kleurtafels ter inspiratie en om het concept nóg meer onder de aandacht te brengen bij retailers.

Vind en match
Het nieuwe concept Create Your Own Garden geeft mensen inspiratie om zelf te combineren met verschillende vaste planten die goed bij elkaar passen. Met matchende soorten is het gemakkelijk om zelf een border in de tuin of plantenbak te vullen. Via een QR-code op de labels kunnen mensen gemakkelijk de planten scannen en matchen.Kleurtafels
Het concept Create Your Own Garden is gebaseerd op zes kleurtafels, elke tafel heeft een ander thema. Hiermee wordt ingespeeld op de verschillende mogelijkheden die vaste planten soorten bieden. Zo is de 'Groene Tafel' met name gericht op middelhoge borders en grotere oppervlaktes, terwijl de 'Gele Tafel' vooral geschikt is voor lage borders en plantenbakken. Hierdoor kan de consument goed bepalen welke planten er geschikt zijn voor de beoogde tuin en welke planten goed bij elkaar passen. Via de kleuren op de labels is in één oogopslag te zien welke planten er bij elkaar op een tafel horen en dus ook goed bij elkaar passen in een border of plantenbak.

Met in totaal 96 soorten, verdeeld over zes tafels met ieder een eigen kleur is het voor elke tuin(liefhebber) wel een passende bordercombinatie te vinden.Create Your Own Garden in tuincentra
Voor retailers biedt het concept Create Your Own Garden een unieke aanvulling op het huidige assortiment vaste planten. De prestentatie met verschillende kleurtafels geeft een mooie uitstraling op de winkelvloer tussen alle andere planten schappen en geeft meteen een kleurrijke indruk. Middels de labels en kleurtafels kunnen consumenten gemakkelijk de planten vinden die ze zoeken voor in hun tuin. Met dit concept biedt elk tuincentra meerwaarde en inspiratie voor hun klanten.

Meer informatie: www.createyourowngarden.nl

Koetsier Vaste Planten
info@koetsiervasteplanten.nl
www.koetsiervasteplanten.nl

Deel deze pagina: