Boek nu uw Ticket2Boskoop voor eind augustus

09-06-2015

De samenwerking tussen de vakbeurzen Plantarium (26-29 augustus) en GROEN-Direkt (26-28 augustus) zorgt eind augustus voor het grootste internationale tuinplantenevenement ooit. Onder de naam Ticket2Boskoop presenteren zij een gezamenlijk programma die het voor bezoekers nog aantrekkelijker maakt om eind augustus een meerdaags bezoek te brengen aan Boskoop.

Programma
Door de samenwerking is het mogelijk om een fysieke verbinding tussen de beurzen te maken. Langs deze route komen haltes waar in- en uitgestapt kan worden. Bij elke halte kunnen bezoekers kennis en inspiratie op doen op de haltepleintjes. Hier vinden gedurende de dag workshops/pitches plaats rondom een bepaald thema of wordt door middel van informatiepanelen een onderwerp uitgediept. Zoals de promotie van producten, moderne methode van decoreren, kansen social media en het belang van nieuwigheden. Het aanbod in onderwerpen varieert gedurende de beursdagen en wordt de komende maanden verder uitgewerkt.

Klantencontactavond
Op woensdagavond 26 augustus organiseren GROEN-Direkt en Plantarium een klantencontactavond. Exclusief voor deelnemers aan de beide beurzen én hun klanten. Iedere deelnemer wordt in de gelegenheid gesteld om zijn klanten voor deze interessante en plezierige avond uit te nodigen. Deze avond is voor de deelnemers dé gelegenheid bij uitstek om hun klanten onder het genot van een walking diner op informele wijze te ontmoeten. Een interessante spreker zorgt voor het inhoudelijke deel van de avond. Kortom een avond die deelnemers én hun klant(en) niet mogen missen!

Eigen identiteit
Doelgroep voor beide organisaties blijft iedereen die vakmatig betrokken is bij de productie van, of handel in boomkwekerij-artikelen. Beide beurzen houden aan hun bestaande identiteit vast. Plantarium kan zich hierdoor nog sterker profileren als dé relatie- en innovatiebeurs voor de internationale boomkwekerij. GROEN-Direkt kan zich nog sterker focussen als dé handelsbeurs in boomkwekerij-artikelen. Beide beurzen gekoppeld is goed voor een deelnemersveld van ruim 500 kwekers, 200 handelsbedrijven en 50 toeleveranciers. Bezoekers doen er goed aan om een tweedaags verblijf te boeken om zo voldoende tijd te hebben om het complete aanbod tot zich te kunnen nemen. Van 26 t/m 29 augustus 2015 vindt het tuinplantenevenement plaats op het ITC-terrein te Hazerswoude/Boskoop. Op zaterdag 29 augustus zijn naast vakbezoekers ook consumenten welkom op Plantarium om een kijkje te nemen in de keuken van de boomkwekerij. GROEN-Direkt is deze dag gesloten.

Deel deze pagina: