Beste stands Plantarium 2013

21-08-2013

De jury was bij de groene stands unaniem in haar oordeel. De combinatiestand Van Riel/Puur Aroma/Decker Jacobs is een unieke stand met veel uitstraling en uitstekend gepresenteerde gewassen zoals vaste planten, siergrassen en kruiden. Een stand die o.a. de beleving, het eco-gevoel, met eetbare planten perfect heeft neergezet. De stand heeft een optimale beleving en nodigt kopers uit om dit product te kopen. De productinformatie is puur consumentgericht. De stand heeft een buitengewoon sterke belichting waardoor ook de achterwanden spannend worden en fraai zijn de prachtige, houten presentatietafels. Een bijzonder effect is de eetbare tafel die voor zowel de vakbezoeker als de consument zeer interessant is, aldus de jury.

Toeleveranciers
Ook over de winnaar bij de toeleveranciers was de jury unaniem. Alles klopt in de stand van Infogroen Software B.V. uit Hazerswoude-Dorp. Zelfs de lichtgroene kleur van het licht maakt deze software stand uniek. Technisch en abstract goed vertaald naar emotie en een warm gevoel met eenvoudige maar in het oog springende middelen. Zij verbinden groen ook met duurzaamheid en hebben op een uitstekende wijze ingespeeld op hun jubileum, aldus de jury.

CNB New Plants uit Lisse is tweede geworden bij de toeleveranciers. Een inzender die naast nieuwe planten ook nieuwe ideeën meegeeft. Prachtige tafels met planten daarop, strak gepresenteerd, goed geëtiketteerd en zeker informatief wat nieuwigheden betreft. Een zeer uitnodigende stand was het oordeel van de jury.
Jiffy Products International B.V. uit Moerdijk is op de derde plaats geëindigd. Het thema van deze stand is “it’s all about roots”. De jury sprak van een stand die to-the-point is en precies aangeeft waar de kern ligt. Een strakke, esthetische stand met fraaie meubels en een aansprekende eyecatcher: de boomwortel.

Genomineerden beste stand Groene deelnemers
De groene deelnemers zijn voor de standkeuring ingedeeld in vier sectoren: stands met uitgangsmateriaal, handel, retail en productie. De jury mocht per sector maximaal drie genomineerden benoemen waar uiteindelijk de winnaar uit werd gekozen. 

In de sector uitgangsmateriaal: 
Gootjes Allplant B.V. uit Schagen; een goede en overzichtelijke presentatie met vaste planten. De stand nodigt uit.
Rijnbeek & Zn. B.V. uit Boskoop; een bijzonder groot sortiment vaste planten met een perfecte etikettering en een duidelijke boodschap aan zijn doelgroep.

In de sector handel:
Gebr. Jonkers Elshout B.V. uit Elshout; overzichtelijk gepresenteerde producten in een stand met uitstraling.
De Jong Plant B.V. uit Boskoop; een stand met een groot sortiment Hortensia’s in een goed concept en een buitengewoon goede kwaliteit.

In de sector retail:
Veluweplant B.V./Leen Konijn uit Lunteren; een prachtige uitstraling van een sprekende Hydrangea-lijn in een goed concept en in de juiste verpakking hetgeen een toegevoegde waarde biedt.
Van Lint B.V. uit Boskoop; laat goed zien hoe de consument zijn product kan kopen. Het geheel is toepasbaar en begrijpbaar voor de consument gepresenteerd in een hoge kwaliteit boomkwekerijproducten. 
De combinatiestand Van Riel/Puur Aroma/Decker-Jacobs B.V.; een stand met uitstraling en een goede beleving van een breed sortiment van vaste planten in super kwaliteit gepresenteerd.

In de sector productie:
Bruns Pflanzenexport GmbH & Co. KG uit Bad-Zwischenahn (Duitsland); een aansprekende stand met mooie kleurencombinatie van plant en pot met het echte boomkwekerijsortiment.
Roses Forever Aps. uit Sabro (Denemarken); rozen voor zowel buiten- als binnencultuur in prima kwaliteit in goede kleurcombinaties in een stand die rust uitstraalt.

Deel deze pagina: