Augustus 2016 – Boskoop: the place to be

11-05-2016

Beide organisaties zorgen er net als vorig jaar voor dat een bezoek meer dan de moeite waard is en er eenvoudig gependeld kan worden tussen de locaties.

Ticket2Boskoop
Sinds 2015 werken GROEN-Direkt en Plantarium samen onder de naam Ticket2Boskoop. Binnen de samenwerking houden beide beurzen aan hun bestaande waarden vast. Plantarium als dé relatie- en innovatiebeurs voor de internationale boomkwekerij. GROEN-Direkt focust zich nog sterker op hun rol als dé handelsbeurs in boomkwekerij-artikelen met een levende catalogus op 15.000 vierkante meter. Het doel van de samenwerking is het inzetten van de kennis en ervaring van beide partijen om de groenbranche te optimaliseren!

Boek een Ticket naar Boskoop en neem de tijd om u te laten inspireren, nieuwe mensen te ontmoeten, bestaande contacten aan te halen en inkopen te doen. Redenen genoeg:
- Meest uitgebreide assortiment tuinplanten van Europa’s beste leveranciers.
- Totaalpakket van boomkwekerij-aanbod op 1 terrein.
- Goed bereisbaar. Boskoop is slechts een ½ uur rijden van Schiphol/Aalsmeer, 2 uur van het Ruhrgebied, 4½ uur van Parijs, 5 uur van de ring Londen en 5½ uur van Deense grens.

Deel deze pagina: