Agriware: integrale software voor de tuinbouw

24-07-2019

In één oogopslag de productie- en ruimteplanning, materialen, arbeid en machinecapaciteit inzien met de software van Mprise Agriware. Eén systeem voor meerdere bedrijfsprocessen waarmee ondernemers in de tuinbouwsector écht iets kunnen. Plantarium deelnemer Mprise Agriware laat tijdens de beurs de verbinding tussen de verschillende processen in de software zien.Kostprijs in één oogopslag zichtbaar
Mprise Agriware laat tijdens de beurs de verbinding tussen de verschillende processen in de software zien. Bijvoorbeeld hoe de order die binnenkomt verbonden is aan de productieplanning. Alle gegevens worden overgenomen vanuit de order. Daardoor is in één oogopslag duidelijk welke ruimte, materialen, arbeid en machinecapaciteit er nodig is. Hiermee kan de gebruiker exact de kostprijs berekenen en zien welk product het meeste oplevert.

Koppeling software & analyseren
Binnen de software is het mogelijk om zowel de productie- als de ruimteplanning te koppelen. Hiermee kan de gebruiker optimaal de beschikbare ruimte binnen het bedrijf plannen. Doordat alles in één systeem zichtbaar is, wordt de kennis geborgd en is het gemakkelijk om analyses te doen op basis van de beschikbare data uit de software. Hierdoor kan op basis van de cijfers sneller een besluit genomen worden en kan sneller worden geschakeld.

Continu optimaliseren & innoveren
Mprise Agriware wil niet alleen de klant bij het huidige proces ondersteunen maar dit ook continu optimaliseren op basis van data-analyses en nieuwe innovaties. Lees hier meer over hoe de werkwijze.

Deel deze pagina: