35e editie Plantarium goed gewaardeerd

28-08-2017De 35e editie van Plantarium, die van 23 t/m 26 augustus plaatsvond in Hazerswoude/Boskoop, is goed verlopen. De nieuwe opzet van de beurs, waarbij inspiratie en beleving de boventoon voeren, werd door de bezoekers goed gewaardeerd. Ook de samenwerkende standhouders in de Houses of Inspiration waren tevreden over het resultaat.

Op de vakdagen bleef het bezoekersaantal van 9835 achter bij voorgaande jaren. Op de traditionele consumentendag wisten veel bezoekers hun weg naar de beurs te vinden. Het totaal aantal bezoekers komt uit op 15.765.

Bestuursleden hebben bij hun rondgang over de beurs van standhouders complimenten gekregen over de verzorging en de uitstraling van de beurs, maar ook kritiek op de omvang van het deelnemersveld en het aantal bezoekers. Kort na de beurs evalueert het bestuur de afgelopen editie aan de hand van de ingeleverde evaluatieformulieren van de deelnemers. De stem van de deelnemers telt zwaar. Vooruitlopend op de uitslag van de analyse kan nu al worden gemeld dat de deelnemers in het vervolgtraject actief worden betrokken.

Stories
Het thema van de 35e editie was “Stories”. Dit thema bood de deelnemers handvatten om het verhaal bij het product te vertellen. Consumenten zijn geïnteresseerd in weetjes rond producten en verhalen zijn dus een belangrijk onderdeel bij de marketing van een product. De zes Houses of Inspirations vertelden verhalen rondom een thema, de acht inspiratietuinen over een bekend persoon en de standhouders zelf vertelden de verhalen van hun bedrijf en product.  

Plantarium 2018 wordt gehouden van 22 t/m 25 augustus 2018 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Meer informatie is te vinden op www.plantarium.nl.

Deel deze pagina: