Varb

Geef uw najaarshandel een vliegende start; reserveer een plek op het kwekersplein!

  • Presenteer uw producten aan een groot internationaal publiek (16.000 bezoekers)
  • Richt uw eigen stand in zonder standbouw
  • De bezoeker bekijkt uw product digitaal in Varb
  • Meest centrale plek (directe verbinding met Plantarium en Groen Direkt)
  • Een standplaats vanaf 10 m2 van € 600,-, nu als Varb deelnemer voor € 540,-.
  • Ook interessant voor handelaren; huur een tafel op het centrale plein
De handel in de boomkwekerijsector wordt steeds transparanter, sneller en digitaler. Het wordt steeds belangrijker én interessanter voor u als kweker om via verschillende kanalen te worden gevonden. Afnemers/kopers zoeken online naar producten via Varb, bezoeken beurzen, lezen vakbladen en zoeken in toenemende mate op internet naar geschikte leveranciers.

De Stichting Beurshal met “Varb” en de Stichting Vakbeurs voor de Boomkwekerij met ‘Plantarium” hebben beiden als missie de handel te bevorderen in sierteeltproducten. Met een vernieuwd Varb en een vernieuwd Plantarium werken beide organisaties toe naar de start van de najaarshandel vanaf een nieuw kwekersplein op Plantarium 2017, welke wordt gehouden van 23 t/m 26 augustus a.s.

Het kwekersplein biedt u de mogelijkheid gedurende de eerste drie vakdagen van Plantarium op eenvoudige wijze uw producten te tonen aan de bezoekers. Op een centraal punt op het kwekersplein kunnen beursbezoekers in Varb digitaal zoeken naar uw producten. Klik hier voor een impressie van het kwekersplein.

Een standplaats op het kwekersplein is er vanaf 10 m² (4 x 2,5) m² en kost standaard € 600,-.
Bent u deelnemer aan Varb en schrijft u zich voor Plantarium in, dan ontvangt u eenmalig 10% korting. Voor € 540,- staat u dan op het kwekersplein waar u uw producten zowel fysiek als digitaal kunt presenteren. Het is mogelijk een dubbele of driedubbele stand te reserveren.

Bent u Varb gebruiker, maar geen kweker dan kunt u terecht in het Varb café om persoonlijk door (inter)nationale bezoekers te worden aangesproken. En tafel met naamsvermelding kost € 75,- per dagdeel, incl. koffie/thee/lunch voor uzelf en uw gasten.

Interesse? Wij raden u aan een plek te reserveren via het inschrijfformulier.   

Er zijn 50 standplaatsen en 20 tafels beschikbaar.
Plaatsing op volgorde van binnenkomst.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen met Wil Boumans, wil@plantarium.nl, 0172-235400.