Beste Idee

Het beste idee Plantarium 2017

Win € 1.000,- met jouw beste idee!
Kennis en innovatie zijn de belangrijkste pijlers onder de Nederlandse sierteeltsector.
De vakbeurs Plantarium, die van 23 t/m 26 augustus in Boskoop wordt gehouden, is het platform om ideeën, concepten en innovaties aan nationaal en internationaal publiek te vertonen.

Wie kunnen er meedoen?
Naast vakgenoten worden met name MBO en HBO studenten uitgedaagd om met hun innovatie of idee mee te doen aan de prijsvraag ‘Het beste idee van Plantarium’. Je kunt je inschrijven met een groepje of alleen.

Alles mag, niets moet
Omdenken, out of the box denken: het zijn dé sleutelwoorden waar het bij nieuwe ideeën om draait. “Met een idee het bedrijfsleven aan het denken zetten”: dat is het doel van deze prijsvraag. Het idee mag enig verband hebben met de hele keten in de sierteeltsector, voor nu of voor in de toekomst.

Pitchen
Het idee wordt via een pitch op de drie vakdagen (wo, do, vr) aan het publiek getoond op een speciaal ingericht Innovatieplein. Je kunt het idee visualiseren door het maken van een prototype of een mooie presentatie maken.

Prijs
De geldprijs van € 1.000,- is bestemd voor Het Beste Idee dat door de studenten wordt ingezonden. Voor vakgenoten gelden andere regels en een bijbehorende prijs. De ideeën worden door een vakjury beoordeeld op diverse criteria. Publiek en vakjury bepalen samen wie de titel “Beste idee van Plantarium 2017” mee krijgt.

 

Inschrijfperiode verlopen

Helaas, de inschrijfperiode is voorbij.